Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

Ben jij zelf niet zo van het hardlopen, maar wil jij wel wat betekenen voor Rondje Stadseiland / Merwede Run? Word dan vrijwilliger! Om deze dag goed te laten verlopen hebben wij je hulp namelijk hard nodig.

Zo kunnen wij de hulp van vrijwilligers altijd gebruiken bij het ondersteunen en begeleiden van alle deelnemers tijdens deze hardloopwedstrijd in Utrecht, maar zou je bij de registratiebalie of bij de opbouw van de start/finish ook kunnen meehelpen!

Kom jij ons een handje helpen? 

Stuur dat een mail naar info@rondje-stadseiland.nl en geef daarbij gerust aan wat jou leuk lijkt om te doen! Wij bieden je een onvergetelijke dag. Op de dag zelf zorgen wij voor eten en drinken.

Opbouw start- en finishlocatie

We beginnen met één team al een dag van tevoren met het opbouwen van de start- en finishlocatie. Met een ander team gaan we hier vroeg in de ochtend mee verder. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Geef dan in je mail aan naar welke dag je voorkeur uitgaat.

Fotografie

Ben jij fotograaf van beroep of is fotografie een hobby van je? Dan weet jij als geen ander hoe je onze deelnemers en de sfeer kunt vastleggen.

Ontvangst van bedrijventeams/VIPS

Voor bedrijventeams en VIPS hebben we een speciale VIP-zone ingericht. Jij houdt toezicht op de in- en uitloop van de VIPS en deelt consumptiemuntjes en andere extra’s aan hen uit.

Tickets scannen

Iedere deelnemer moet bij binnenkomst zijn/haar ticket laten scannen. Het scannen gaat via een app die je kunt installeren op je smartphone.

Uitdelen van water

Misschien wel de leukste, maar ook belangrijkste taak van de dag! Onderweg hebben we een punt waar de deelnemers snel wat water kunnen pakken. Jij zorgt ervoor dat niemand hoeft te wachten op water zodat ze snel weer verder kunnen.

Uitpijlen van de route

Het uitpijlen van het parcours wordt vroeg in de ochtend gedaan. Bij voorkeur heb je ervaring met uitpijlen of heb je al vaker deelgenomen aan een hardloop- of wielerevenement waarbij de routes zijn uitgepijld. Het is namelijk een hele kunst om de pijlen goed zichtbaar en op de juiste manier en afstand van elkaar te bevestigen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen