Inschrijven

Schrijf je hier in voor de hardloopwedstrijd Rondje Stadseiland / Merwede Run in Utrecht
Het moment is aangebroken om je in te schrijven voor Rondje Stadseiland / Merwede Run. Hieronder lees je nog een keer waaruit je precies kunt kiezen. Vervolgens klik je op de button 'inschrijven' en je wordt vanzelf doorgestuurd naar de inschrijfmodule. Het wijst zich vanzelf! 

De voorgaande edities van deze hardloopwedstrijd in Utrecht waren een groot succes en daar gaan we ook dit jaar voor natuurlijk. Je kan deelnemen aan de 5 km of de RTV Utrecht 10 kilometer én we organiseren een kidsrun van 1 kilometer. 

LET OP: Dit jaar is er in tegenstelling tot vorig jaar géén skate- of wandeltocht.

Schrijf je voor 25 augustus in om een gepersonaliseerd startnummer te krijgen met je naam er op! 
Over waar je gaat hardlopen
In de nieuwe stadswijk Merwede is nu al volop ruimte voor creativiteit en levendigheid. In de broedplaatsen en op andere plekken vind je gezellige bars, restaurants, terrassen,  evenementen, kunst en cultuur en inspirerende ondernemers. Ook voor de sportievelingen is er genoeg te doen (waaronder dus deze hardloopwedstrijd in Utrecht).

De uitdaging

Zet jij een nieuw persoonlijk record op de 5 KM of de RTV Utrecht 10 KM? Of scherp jij je eigen record aan? Ga de uitdaging met jezelf, met collega's of met vrienden aan om op ons vernieuwde parcours! Een heerlijke manier om je donder(werk)dag af te sluiten: even alles eruit zweten en 5 of 10 kilometer hardlopen.

Voor de jongste jeugd hebben we trouwens ook een hardloopparcours van 1 kilometer uitgezet. En uiteraard is het voor ouders (gratis) toegestaan om met hun kind mee te rennen om zo samen een prestatie te leveren.

De verschillende onderdelen

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen